Vinaora Visitors Counter

335201
Today
This Week
This Month
All days
47
284
1904
335201

MiniCalendar

February 2024
MTWTFSS
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 

Parteneri

Solicitant / Beneficiar ASOCIAȚIA INCEPTUS ROMÂNIA

 

Partener 1 – Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Muncă Cluj

Activitatea curenta a partenerului in calitate de agentie de ocupare este: Medierea muncii, consultanta in afaceri, acordarea serviciilor de preconcediere, completarea veniturilor salariale, subventionarea locurilor de munca, acreditarea furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocuparii fortei de munca ,subventionarea cheltuielilor de formare profesionala organizate de catre angajatori pentru personalul propriu, stimularea mobilitatii fortei de munca, organizarea burselor de locuri de munca, medierea electronica, elaborarea de studii si analize in domeniul ocuparii si formarii profesionale. Organizeaza si asigura, prin serviciile de specialitate, informarea, consilierea si orientarea profesionala a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca in vederea ocuparii si realizarii echilibrului intre cererea si oferta de forta de munca. Coordoneaza si asigura realizarea prestatiilor pentru infaptuirea politicii de ocupare si circulatie a fortei de munca pe plan intern si international, pune in practica procedurile si instructiunile elaborate de Directia Relaţii Internaţionale, EURES şi Mediere pentru aplicarea instrumentelor juridice bilaterale in ceea ce priveste aplicarea acordurilor bilaterale in domeniul schimbului de forta de munca precum si pentru recrutarea si plasarea de forta de munca in statele cu care România nu are incheiate acorduri bilaterale in domeniul schimbului de forta de munca.

 

Partener 2 – Asociația Dezvoltarea Capitalului Uman

Partenerul 2 este o organizatie neguvernamentala, nonprofit si apolitica care s-a infiintat in 20 aprilie 2010, la initiativa unui grup de persoane cu experienta in prestarea serviciilor de formare profesionala, si si-a inceput activitatea imediat dupa infiintare prin demararea tuturor activitatilor in vederea acreditarii ca si furnizor de formare profesionala pe piata muncii.Din anul 2012 este autorizat ANC in specializarea manager de proiect. Asociatia actioneaza in urmatoarele directii: - informeaza publicul larg asupra beneficiilor generate de integrarea Romaniei la Uniunea Europeana; - sprijina actiunile legate de promovarea drepturilor omului, a egalitatii de sanse si a nediscriminarii; - realizeaza parteneriate strategice la nivel local cu alte ONG-uri si cu autoritatile locale, menite sa imbunatateasca si sa ridice la nivel de standarde europene calitatea in domeniul educatiei si culturii; cresterea calitatii in invatamantul superior si de masa; - dezvolta in randul tinerilor spiritului antreprenorial contribuind in acest sens la dezvoltarea socio-economica a regiunii; - ofera consultanta IMM-urilor precum si altor organisme cu care asociatia noastra intra in legatura directa la realizarea proiectelor in vederea obtinerii de fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene prin intermediul fondurilor structurale; - autorizarea pe programe de formare profesionala a adultilor; - reducerea inechitatilor in accesul la serviciile de dezvoltare a resurselor umane.

 

Partener 3 - SC RSC CONSULTING SRL

Partenerul P3 s-a infiintat in anul 2007 ca furnizor de programe de formare profesionala /centru acreditat de evaluare de competente precum si furnizor acreditat de masuri active de ocupare. Partenerul se ocupa si de dezvoltarea de activitati de consultanta in management de proiect in special pe finantari acordate din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Multiplele tipuri de acreditari in diferite specializari sau perfectionari, oferite contra cost si cu succes, furnizate in cei 6 ani de functionare, a reprezentat o sursa de finantare.

 

Partener 4 – Asociația Casa Transilvania

Partenerul 4 este un ONG infiintat in anul 2012 in scopul de a promova dezvoltarea socio-economica si turistica a judetului Hunedoara, prin organizarea de programe si actiuni care sa puna in valoare potentialul zonei si sa contribuie la dezvoltarea dialogului interuman si la aducerea informatiei europene mai aproape de comunitatile locale, in stransa legatura cu problemele, preocuparile si caracteristicile acestora. Din obiectivele asociatiei enumeram urmatoarele: 1. Colaborarea, parteneriate, furnizare, schimburi de informatii si experienta in domeniul social cu organizatii din tara si strainatate. 2. Furnizarea de servicii de informare si documentare referitoare la riscurile sociale si drepturile de protectie sociala, juridica, psihologica, orientare profesionala, reinsertie sociala, precum si consiliere in vederea depasirii situatiilor de dificultate. 3. Asociatia incurajeaza si sprijina actul de formare profesionala si educatie, promovarea acestuia pe plan national si international, cultivarea conservarii identitatii romanesti in diversitatea din care se constituie tezaurul educational european, implementarea la nivel local a unor proiecte pe termen mediu si lung prin care sa realizeze protectia si iesirea in lume a valorilor locale. 4. Promvarea, respectarea si garantarea drepturilor beneficiarilor la o viata independenta, accesul neingradit la educatie, sanatate, ocupare, justitie si participarea la viata sociala, economica, politica si culturala.

 

Partener 5 - Desarrollo de Estrategias Exteriores, SA

Partenerul P5 este o agentie internationala din Spania infiintata in 1997 al carui scop il reprezinta furnizarea de asistenta tehnica pentru guvernul local, regional si national cu privire la planificarea strategica, dezvoltarea economica locala si regionala, crearea de locuri de munca si imbunatatirea serviciilor publice. P5 este implicat in toate etapele de elaborare a politicilor si de punerea in aplicare, de la inceput si pâna la planificarea managementului de proiect, comunicare si diseminare a rezultatelor. Partenerul asigura prin expertiza de care dispune de consultanta de specialitate si sprijin acordat agentiilor guvernamentale si companiilor, elaborand rapoarte si studii de specialitate. In ultimii cinci ani Partenerul a cooperat indeaproape cu Serviciul Public Asturias de ocuparea a fortei de munca.